• Namuose
  • Saugumas Ir Apsauga
  • Saugus Smart pranešimų gaviklio Vyresnio Penkta Pavara Garsas Reguliuojamas Namo Atstumas Skambinančiųjų Vandeniui Savarankiškai elektriniai Garso Doorbell

Saugus Smart pranešimų gaviklio Vyresnio Penkta Pavara Garsas Reguliuojamas Namo Atstumas Skambinančiųjų Vandeniui Savarankiškai elektriniai Garso Doorbell

€207.56 €107.93
Sandėlyje

  • Elemento Tipas - Bevielį Durų Skambutį
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prijungimo Tipas - Belaidžio
  • "Smart home platform - Nėra
  • Signalizacija - No
  • Funkcija - Nėra

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Saugus Smart pranešimų gaviklio Vyresnio Penkta Pavara Garsas Reguliuojamas Namo Atstumas Skambinančiųjų Vandeniui Savarankiškai elektriniai Garso Doorbell

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Savarankiškai generuojamų Belaidį durų skambutį

Atsparus vandeniui klasė: siųstuvas vandeniui klasė IP44

Spalva: sidabro, aukso

Tūris: 0-85dB, reguliuojamas 5 pavaros

Imtuvo dydis: 76*32.8*80mm

Siųstuvo dydis: 56.4*23*62mm

Techniniai duomenys:

1. 【Daug Funkcijų】: Tai ne tik skambinti, bet ir praneš. gaviklio.Kūdikiai miega vien poreikius su vyresnio amžiaus žmonės ir nėščios moterys.Jie bus žinoti, kada jos paspauskite jį, norėdami apsaugoti savo šeimą.

2. 【Saugaus naudojimo】: energijos taupymas, nėra pavojaus, grandine, ilgalaikio plug-in naudoti be šilumos

3. 【Saulės ir vandeniui】: IP44 apsaugos nuo saulės ir vandeniui, efektyviai išplėsti paslaugų gyvenimas

4. 【Autologinės Energijos Gamybos】: Pirštais paspauskite, kad generuoti elektros energiją.Savarankiškai generuoti elektros nenaudoja baterijų.Kai pirštais paspauskite, kinetinė energija paverčiama į elektros energiją ir belaidžio ryšio signalai perduodami.Jūs neturite nerimauti, keičiant baterijas durų skambutį, bet daugiau.

5. 【Jokių laidų reikia】: skambinti jungiklis yra belaidžiu ryšiu prijungtas prie imtuvo, ir tolimojo signalus, taip pat gali būti gauta.Jis yra naudojami belaidžiu ryšiu per sienas, su stipriais skverbiasi galia, vienas-prie-vieno signalo ryšio porą, ir nėra reikalo nerimauti dėl ryšių su šalia sienos.

6. 【Spalvinga garso ir šviesos】: imtuvas priima signalą ir skleidžia spalvinga garso ir šviesos, kuri yra patogi, pagyvenusiems žmonėms ir pacientams, sergantiems ausų ligų naudoti.

7. 【Penkių pavarų tūris】: patogu pagyvenusiems žmonėms naudoti garso lygis ne bus, ir vienas mygtukas mute taip pat galima nustatyti, kad būtų išvengta trikdžių.

Pakuotė:

1 * Siųstuvas

1 * Imtuvas

1 * dvipusė juosta

1 * Instrukcija (Kinų/Anglų Kalba)

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *