Stalčių Prieskonių Organizatorius 4 Pakopos Prieskonių Indelį Įdėkite Virtuvės Plečiama Spice Rack Dėklas Stalčių/Countertop

€15.74 €7.87
Sandėlyje

  • Funkcija - Eco-Friendly
  • Medžiaga - Metalo
  • Modelio Numeris - prieskonių stalčių organizatorius
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Naudoti - Maisto
  • Dydis - M

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Prieskonių savo virtuvėje šį veiksmą dizaino prieskonių stalčių organizatorius.Tai galima laikyti keletą prieskonių butelių įvairių dydžių ir formų, su lengvumu.Anti-rust danga užtikrina ilgaamžiškumą ir lengvas valymas.Jūs galite naudoti vien tik arba kaminą su kitų organizatorių skirti daugiau vietos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Prieskonių Stalčių Organizatorius

Medžiaga: geležis

Spalva: Juoda

Matmenys po surinkimo: ilgis 16.3, plotis 13.2~26.4 į (plečiama)

Produktų Sąrašas:

1* Prieskonių Stalčių Organizatorius

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【4 Pakopos】Spice Rack Organizatorius Spintos Stalčių priima 4 pakopos plečiama dizainas su didelės talpos, kuriame galima laikyti įvairių prieskonių ir sutaupyti vietos.

2.【Tvarkingai Saugomi】Prieskonių Organizatorius Stalčių su sustiprino projekto tikslas-padėti organizuoti prieskoniai.Su juo, jūs galite laikyti savo prieskonių tvarkingai ir organizuotai, sumažinti griozdai ir laikyti savo virtuvėje tvarkinga.

3.【Tvirtas ir Stiprus】Spice Rack Organizatorius Stalčių pagaminti iš ketaus, medžiagų ir anti-rust danga yra tvirta, stipri, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Patogu Naudoti】Nuo Prieskonių Stalčių Organizatorius gali būti naudojami kartu arba naudojamas atskirai, tai patogu naudoti.Ji tinka labiausiai stalčiai ir countertops, kad galėtumėte greitai jas pasiekti.

5.【Plačiai Naudojami】Tinka saugoti ir organizuoti prieskoniai, pagardai, ar kosmetikos, Prieskonių Stalčių Organizatorius yra puiki virtuvė, sandėliukas, suknelė kambarys, vonios kambarys ir kt.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *