• Namuose
  • Baldai
  • Grotelės Stovo, Kempingas Mažas Nuimamas Nerūdijančio Plieno Grotelės Stovėti Lauke ant grotelių Tiekimą Kempingas Sodybos Kieme GRILIS

Grotelės Stovo, Kempingas Mažas Nuimamas Nerūdijančio Plieno Grotelės Stovėti Lauke ant grotelių Tiekimą Kempingas Sodybos Kieme GRILIS

€227.83 €113.92
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Ieškote būdas, kad jūsų grilis patirties, be jokio vargo?Mūsų nešiojamieji grotelės ju stovas yra puikus virimo maisto mažomis grupėmis, ir yra lengvai valomas.Plius, jis yra saugus naudoti, todėl jūs galite sutelkti dėmesį į savo skanų maistą be jokių rūpesčių.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 30*27*22cm/11.81*10.63*8.66 cm

Medžiagos: Nerūdijančio plieno, aliuminio lydinio

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Sulankstomos grotelės, bagažinės, kempingas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva pakuoti ir Saugoti: Mūsų lengvas ir sulankstomas grotelės stovo camping yra būtina turėti lauko virtuvės entuziastai.Jo kompaktiškas dizainas, todėl lengva nešiotis per savo lauko nuotykius.Kai jo nenaudojate, tiesiog sulenkite jį ir laikykite jį atokiau.

2.Erdvus Grotelės Stovo: Matavimo 30*27*22cm/11.81*10.63*8.66 colių, mūsų grilis stovas puikiai tinka mažose grupėse, maisto ruošimui, pridedant prie savo lauko nuotykius.Įstatykite jį į jūsų lankstymo kempingas grilis lentelė platus virtuvės plotas.

3.Lengvas Montažas: Nustatyti, sulankstomas grotelės net stovo be papildomų įrankių.Mėgaukitės saugios ir be rūpesčių lauko virtuvės, atneša jums daug patogumų.

4.Be jokio vargo Valymas: Revoliucionizuoti savo stovyklavimo patirtimi su mūsų grilio rack ' s nuimamas dizainas!Valymo, niekada nebuvo paprasčiau su kiekviena dalis išimama ir indaplovė-saugus.Mėgaukitės idealiai švarūs ir be jokio vargo GRILIS patirtis.

5.Patikimas ir Tvirtas: Tai grilis stovo, kempingas būtų užtikrinamas saugus ir tvirtas lauko virtuvės.Jos aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos užtikrina patikimumą ir ilgaamžiškumą.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *