• Namuose
  • Dviračių sportas
  • 100 Pack Akustinės Plokštės Garso Slopinimo Plokštės,Garso Įrodymas Nupjautas Kraštas Plytelės,Sienų Dekoro & Akustinis Apdorojimas

100 Pack Akustinės Plokštės Garso Slopinimo Plokštės,Garso Įrodymas Nupjautas Kraštas Plytelės,Sienų Dekoro & Akustinis Apdorojimas

€244.95 €156.77
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

100 Pack Akustinės Plokštės Garso Slopinimo Plokštės,Garso Įrodymas Nupjautas Kraštas Plytelės,Sienų Dekoro & Akustinis Apdorojimas

[Mados]: 230kg/m3, labiausiai kompaktiškas garso plokštė rinkoje,stilingas skydelio dizainas padvigubėja, nes dekoratyvinės sienų meno mėgstamų erdvę, kuri leidžia jums palikti daugybė gražių prisiminimų patogią aplinką.

[Didelio Tankio ir Eco-friendly]: Pagaminti iš poliesterio pluošto, medvilnės,kuri yra antipirenai ir eco-friendly.Tai yra saugus kvėpuoti ir Paspauskite, todėl puikiai tinka bet kurioje vietoje namuose arba studijoje, tai saugi suaugusiems, vaikams, ir naminiams gyvūnams!

[Lengva Įdiegti]: Jie gali būti naudojami kaip akustinis dangtis sienos, lubos ir durys, tik lengvai pridėti jį su vinimis,klijų ar lipnios čiaupų.Lengva formuoti ir supjaustyti pagal nustatytus matmenis, keičiant neturės įtakos rezultatams.

[Plačiai Naudojimas]: Mūsų garso slopinimo putų plokštės yra puikus KTV, įrašų studijos, ir biure,taip pat puikus vokalas kabinų, kontrolės kambariai,namų, teatrų, kino, koncertų salės, šunų būdos, repeticija ir daugiau kambarių.

[Efektyviai sumažinti triukšmą]: profesionalios garso kontrolė, garso slopinimo sistema, garso apdorojimo, triukšmo mažinimas - Sumažina bangų, reverb ir plazdėjimas aidai, mažesnių ir vidutinių kambariai.Pagerinti savo garso kokybė iš karto sumažinti fono triukšmą ir aidą.

Spalva:Sidabrinė pilka

Medžiaga:medvilnė, Poliesteris

Dydis:30x30x0.9cm

Pakuotės Turinys:

100 x Garsą sugeriančios plokštės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *