• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Motociklo DVR Brūkšnys Cam HD 1080P 3 Colių Jutiklinis Ekranas Priekyje Galinio vaizdo Vandeniui Motociklo Kamera, GPS, Diktofonas Priedai

Motociklo DVR Brūkšnys Cam HD 1080P 3 Colių Jutiklinis Ekranas Priekyje Galinio vaizdo Vandeniui Motociklo Kamera, GPS, Diktofonas Priedai

€166.53 €99.92
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Motociklo DVR Brūkšnys Cam HD 1080P 3 Colių Jutiklinis Ekranas Priekyje Galinio vaizdo Vandeniui Motociklo Kamera, GPS, Diktofonas Priedai

3inch IPS Jutiklinį Ekraną - Motociklų brūkšnys cam kompiuteris turi 3 colių DPI ekranas, kuris gali būti valdomas prisilietimu(nepalaiko įprastos pirštinės spustelėkite), tai yra labai patogus naudoti ir labai šviesus dieną, ir naktį.

Priekiniai Galiniai Dual Camera - motociklas, fotoaparatas ateina su 1080P kameros, fotoaparato objektyvo kampas yra 140 laipsnių.Tiek priekinė ir galinė kameros, įrašyti aukštos kokybės video 30 kadrų per sekundę.Vaizdo įrašas yra išsaugomas H. 264 kodavimo ir MOV formatu, parama, loop įrašymo, remti iki 256 gb(neįeina).

WiFi funkcija / GPS modulį - motociklo brūkšnys fotoaparatas turi WiFi funkcija, kad vaizdo įrašo galima įrašyti į išmanųjį telefoną ar bendrų socialinių platformų realiu laiku.Be to, atsparus vandeniui GPS modulis yra įtraukti, jei GPS modulis sėkmingai gavo, žemėlapio informacija bus pateikta, kai įrašytas failas atkuriamas su KOMPIUTERIU.

Nuolat/Smūgio/Ciklas Įrašymas - 3 įrašymo funkcijas, kad ši vairavimo diktofonas, tinka darbui, nelaimingų atsitikimų ir kelionės.Patenkinti savo poreikį įrašyti balso.Jei poveikis arba staigaus stabdymo aptinkamas, failas, kuriame poveikį, įrašas bus automatiškai užrakinami.Jei norite užrakinti failą įrašyti gražus gamtovaizdis, jūs galite jį užrakinti, su laidiniu nuotolinio valdymo pulteliu.

Atsparumas vandeniui - Motociklo vairavimo diktofonas priimančiosios vandeniui IP67, ir visus priedus, taip pat yra atsparus vandeniui,todėl nereikia nerimauti, lietingą dieną.Pagaminti iš aukštos kokybės sausas atsparaus dilimui, ugniai atsparūs ir aukštos temperatūros medžiagų, patvarus.

Ekrano dydis: 3.0 colių ekranas

Linijos įrašymas: paramos, 1 min, 3 min, 5 min

G-jutiklis: Parama

Avarinis lock: susidūrimo atveju, failas automatiškai užrakinta

Maitinimo įtampa: 12 - 24V į 5V 2A

Mašina darbinė temperatūra: nuo -10°C iki 60°C

Pagrindinio korpuso dydis: 100 x 67 x 27mm

Ilgis priekinis ir galinis objektyvo eilutės: 2,5 metrų kiekviena

Vielos valdytojas kabelio ilgis: 2,5 metrai

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1x Motociklo Brūkšnys Cam

2x Kameros

1x Spardytis Kabelis

1x GPS Modulis

1x USB laidas

1x Valdytojas

1x Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *