• Namuose
  • Kempingas & Žygiai
  • Nešiojamų Kempingas Viryklė 5 Degikliai Mini Viryklė Degiklis Ir Grotelės Vėjo Lauko Viryklė Poreikius Žygiai Iškylą Virtuvė

Nešiojamų Kempingas Viryklė 5 Degikliai Mini Viryklė Degiklis Ir Grotelės Vėjo Lauko Viryklė Poreikius Žygiai Iškylą Virtuvė

€115.38 €51.92
Sandėlyje

  • Vienkartiniai - No
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne - Įtrauktas
  • Tipas - Kiti Viryklė

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mėgaukitės lauko virtuvės su šiuo kempingas viryklė, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų.Jo dvigubo sluoksnio konstrukcija pašalina poreikį stiklas ir užtikrina stabilią liepsnos bet kokiomis oro sąlygomis.Idealiai tinka išlikimui, turistinius ir daugiau.Šviesos svorio ir lengvai atlikti.

Savybės:

Uždegimo būdas elektroninis uždegimas

Gaminio dydis: skersmuo 22* aukštis 13CM

Trachėja specifikacija: nerūdijančio plieno trachėjos ilgis apie 100CM

Produkto svoris: 1.8 KG

Galia: 8800W (standartinis)

18800W (maksimalus)

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Produktų Sąrašas:

1*5 Degiklis Lauko Kempingas Viryklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anti-rust ir Patvarus: 5 degiklis lauko kempingas viryklė turi gryno vario degikliai, kurie yra aukštos kokybės ir tvirtas.Jie priešinasi rūdžių ir gali dirbti aukštoje temperatūroje, kurios daro juos patikimas ir ilgalaikis.

2.Įmontuotu vėjo poveikis: Su unikalus dizainas, kuris blokuoja vėjas iš visų pusių, ši krosnis gali atsispirti 7 stiprių vėjų ir laikyti stabilia liepsna.

3.Platus: Tai 5 degiklis lauko kempingas viryklė gali atlaikyti atšiaurių lauko sąlygomis ir jus apsaugoti nuo gaisro pavojaus.Tai būtina turėti iškylos, žygiai, stovyklavimas išgyvenimo, turistinius ir daugiau.

4.Geriau keliamoji poveikis: vidinis rėmo ir išorinio rėmo viryklė yra sukurta siekiant suteikti stabilus ir tvirtas paramos savo puodus.Dvigubo sluoksnio konstrukcija taip pat užtikrina greitą šilumos išsklaidymo ir energijos rinkimo šilumos išsaugojimo už optimalų našumą.

5.Patogu Nešiotis: Jūs galite mėgautis karšta ir skaniai pavalgyti ar išgerti bet kuriuo metu norite, su šis 5-degiklis lauko kempingas viryklė.Tai šviesos svorio ir kompaktiškas, todėl jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu ir pasiimkite su savimi.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *