• Namuose
  • Kompiuterių Ir Biuro
  • Nerūdijančio Plieno Šėrimo Pavarų Varantys 40 Dantį, Dantų 3D Spausdintuvas Ekstruderiu MK8 Ekstruzijos Įrankių Lašas laivybos

Nerūdijančio Plieno Šėrimo Pavarų Varantys 40 Dantį, Dantų 3D Spausdintuvas Ekstruderiu MK8 Ekstruzijos Įrankių Lašas laivybos

€7.04 €3.52
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - Deek-Robotas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas - Lankstaus Veleno Mova
  • Modelio Numeris - J2HC13AC803167

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

OOTDTY

Atnaujinti Savo 3D Spausdintuvas su MK8 Ender3 Ekstruderiu Pavara: Tai nerūdijančio plieno pavaros su 40 dantys yra puikus pakaitalas jūsų senas, susidėvėjęs ekstruderiu pavara, užtikrinant sklandžiau ir tiksliau gijų - šerti.

Patvarūs ir ilgaamžiai Nerūdijančio Plieno Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis ekstruderiu įrankių yra atsparus nusidėvėjimui ir korozijai, teikiant ilgalaikį veikimą ir stabilų spausdinimo rezultatus.

už "PASIDARYK pats" Mėgėjams ir Profesionaliems Kūrėjams: Ar esate 3D spausdinimo mėgėjų ar profesionalų maker, tai ekstruderiu pavarų tinka įvairių 3D spausdintuvus, įskaitant Ender3, CR10, ir daugiau.

Puikiai tinka Įvairių Spausdinimas Scenarijų: Nuo smulkių prototipų, kad didelio masto gamybą, tai ekstruderiu įrankius, gali dirbti su skirtingų tipų siūlų, tokių kaip PLA-ABS, TPU-ir daugiau, todėl labai svarbus įrankis visų jūsų spausdinimo poreikius.

Išnaudoti Visas Savo 3D Spausdintuvas: Su šiuo aukštos kokybės ekstruderiu įrankius, jūs galite pasiekti geresnį spausdinimo kokybę, sklandžiau gijų - šerti, ir greičiau spausdinimo greitis, leidžia jums, kad jūsų kūrybinės idėjos, kad gyvenimas su lengvumu. .

Techniniai duomenys:

Prekės Pavadinimas: varantys

Medžiaga: Metalas

Spalva: Sidabrinė

Ratų Dydis: 11x12mm/0.47x0.43in

Tinka: už MK8 Ender3

Komplektą Sudaro:

1PC Metal Gear

Pastaba:

Dėl problemų, apšvietimo efektai ir kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimai.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *