• Namuose
  • Nešiojamų Apšvietimas
  • KARŠTO Bevielis USB Elektrinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui Greito Įkrovimo Kišenėje Žibintų Remontas Darbo Inspekcijos

KARŠTO Bevielis USB Elektrinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui Greito Įkrovimo Kišenėje Žibintų Remontas Darbo Inspekcijos

€7.31 €4.90
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - BUČINYS-NAKTIS
  • Sertifikavimo - Nėra

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

KARŠTO Bevielis USB Elektrinis Žibintuvėlis atsparus Vandeniui Greito Įkrovimo Kišenėje Žibintų Remontas Darbo Inspekcijos

Aprašymas:

Aprašymas:

Naudojimas: Tai tipo USB blykstė tinka remontas, tvirtinimo, darbo ir kitos veiklos, geras tiekimo namų ir profesionalams.

Reguliuojamas: Tai zoomable žibintuvėlis turi 3 apšvietimo įrankių, galite reguliuoti fokusavimą sukant ir reguliuoti šviesos režimas lengvai.

Nešiojamieji: Šis mini apšvietimo lempa yra lengva laikyti ir nešiotis, nes yra kompaktiškas ir lengvas, neužima tiek daug vietos.

Belaidžiu: Šis žibintuvėlis yra powered by USB maitinimo šaltinis, jums nereikia nustatyti vielos, kai remonto ar darbo.

Tvirtas: Šis žibintuvėlis pagamintas iš aliuminio lydinio, medžiagos, tai apšvietimo lempos gali būti naudojamas ilgą laiką be pažeista.

Specifikacija:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Ilgis: 5cm

Svoris: 29g

Baterija: integruota 2200mAh Baterija

Pastaba:

Gali būti kelių spalvų iškraipymų dėl skirtingų kompiuterio rezoliucijos.

Gali būti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų vertus matavimai.

Komplektą Sudaro:

1 * USB Žibintuvėlis

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *