• Namuose
  • Virtuvės Technika
  • Kavos ir Espreso kavos Aparatas Vieno Tarnauti Coffeemaker Šlifavimo ir alaus vienas Puodelis, Juoda

Kavos ir Espreso kavos Aparatas Vieno Tarnauti Coffeemaker Šlifavimo ir alaus vienas Puodelis, Juoda

€702.59 €526.95
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Talpa (Taurė) - 5 puodeliai
  • Prekės Pavadinimas - XMSJ

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Prekės informacija

Aprašymas: Kodėl verta Rinktis šį Grind & Užvirinti Mašina Nedelsiant Šlifavimo ir alaus pasiūlyti aukščiausios kokybės kavos, nes aromatas ir skonis yra konservuoti su greitumo procesą.Šviežiai maltos kavos pupelės yra tik jų aukštis skonio potencialą kelių akimirkų, kaip aliejų pupelės mažina.Šis kavos virimo aparatas ir malūnas yra skirti išlaikyti aukščiausią įmanomą kokybę geriau puodelį kavos.

Programuojamas, su Dual Alaus Funkcijos: Ar norite naudoti visą kavos pupelių arba maltos kavos, tai naujoviškas mašina leis jums padaryti tiek!Naudoti ją šlifuoti šviežios kavos pupeles ir mėgaukitės absoliučiai kiekvienas lašas jų skanus flaroma.Kavos mėgėjams, taip pat galite mėgautis savo mėgstamus kavos su šia mašina, bet kada jie nori.

Švelniavilnių ir Šiurkščiavilnių Šlifavimo Funkcijos: Šis kavos aparatas yra įrengta su švelniavilnių ir šiurkščiavilnių šlifavimo galimybes kavos tirščių, bet taip, kaip norite juos.

One Touch Pristabdyti: Jei jūs kada nors reikės pašalinti kavos puodą, sustabdyti alaus prieš alaus užbaigimas, arba sustabdyti šlifavimo, kavos pupelės, tiesiog naudokite "one touch" pause funkcija.

Lygio Reguliavimas: nuimamas lašinamas dėklas turi du reguliuojamus lygius, siekiant nustatyti tinkamą aukštį, siekiant išvengti kavos išsiliejimo, kuris gali tilpti į konteinerį, kad yra, iki 7,2", pvz., kelionės bokalai ar taurės.

Specifikacijos

Spalva

Juoda

Surinkto Gaminio Svoris

45.94 lb

Sumontuotos Gaminio Matmenys (L x W x H)

10.87 x 7.40 x 15.71 Cm

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *