• Namuose
  • Suvirinimo Įranga,
  • T12 Nešiojamieji Elektriniai lituoklio PD 65W CNC Metalo Kūno Temperatūra Reguliuojama Suvirinimo, Litavimo Stotis

T12 Nešiojamieji Elektriniai lituoklio PD 65W CNC Metalo Kūno Temperatūra Reguliuojama Suvirinimo, Litavimo Stotis

€205.25 €143.68
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Tai pažangi lituoklio su OLED ekranas, ir pagrindiniame ekrane rodoma visa informacija, įskaitant temperatūros etape statusą, nustatyti temperatūrą ir galią tiekia įtampos.PID aukštos tiksli temperatūros kontrolės, ir šildymo temperatue greitai atsistatyti, temperatūros kontrolės vertybes, tarp 180-450℃.Su auto-miego, vibracijos daviklis, anglų sąsaja, ir realaus laiko temperatūros rodymo funkcijas.Tinka spausdintinių plokščių remontas, modeliai, "PASIDARYK pats" suvirinimo surinkimas, pyrograph, degimo skyles ant plastikines dalis ir kt.

Savybės:

1.OLED Ekranas: Naudojant OLED ekranas, pagrindiniame ekrane rodo visą informaciją, įskaitant temperatūros etape statusą, nustatyti temperatūrą ir galią tiekia įtampos.

2.65 W High Power: Integruota geležies tiek, greitas temperatūros pakilimas ir lydymosi alavo, gali patenkinti daugkartinio naudojimo scenarijai.

PID Protingas Temperatūros Kontrolė: PID aukštos tiksli temperatūros kontrolės, ir šildymo temperatue greitai atsistatyti, ir su temperatūros kalibravimo funkcija.

3.Lengvas Reguliavimas: temperatūros kontrolės vertybes, tarp 180-450℃, lengva reguliuoti pagal jūsų litavimo poreikius..

4.Daugiafunkcinis Dizainas: Su auto-miego, vibracijos daviklis, anglų sąsaja, ekrano apversdami, ir realaus laiko temperatūros rodymo funkcijas.

5.Auto-Miego režimo Parametrus: Kai rankena stovi ant lituoklio laikiklis be drebulys, sistema automatiškai laiko, po 10 minučių, sistema automatiškai miego.Konsolės, gali būti, atsibudę, šiek tiek dreba lituoklio rankena.

Išjungimo Temperatūra Taupymo: Šis produktas gali automatiškai išjungti ir išsaugoti paskutinį naudoti temperatūros vertė.

5.Automatinis Išjungimas: Kai priimančiosios automatiškai išjungia šildymą lituoklio galiuko po dviejų valandų miego, ekranas suvirinimo pen pasirodys "Prašome iš naujo paleisti po power off" greitai, kai yra automatinis išjungimas, jūs galite tik paleisti konsolės ir toliau naudoti.

7.Ergonomiška Rankena: Ergonomiška rankena dizainas, patogi rankena ir sklandžiai naudoti, neslystantis ir anti-nusiplikymas.

8.T12 Litavimo Tiek: Įrengtas su aukščiausios kokybės litavimo irontip, greitas šilumos laidumo, anti-oksidacijos, korozijos varža, lygi skarda aukštyn ir žemyn.Yra 3 modeliai jums pasirinkti, jūs galite pasirinkti pagal savo poreikius.

9.Tipas-C Sąsaja ir papildantys Protokolai: Su Tipas-C sąsaja, PD protokolus, kurių 65W didelės galios ir remti nuolatinės srovės maitinimo tiekti režimas(adapteris reikia paruošti pagal save).

10.Platus Programas: Ji gali būti plačiai naudojami spausdintinių plokščių remontas, modeliai, "PASIDARYK pats" suvirinimo surinkimas, pyrograph, degimo skyles ant plastikines dalis ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Elektros Lituoklio

Medžiaga: metalas

Tipas: T12-K, T12-BC2, T12-I (pasirinktinai)

Ekranas: OLED ekranas

Darbinė įtampa: 5-20V

Šildymo galia: 65W max

Temperatūros reguliavimo diapazonai: 180-450℃

Tikslumas: ±2℃

Įvesties sąsaja: Tipas-C

Protokolas: PD2.0 protokolas

Temperatureunit: ℃ ar ℉ keitimas

Elemento dydis(intalled su litavimo bitų): 230 * 17.5 * 17.5 mm / 9.06 * 0.69 * 0.69 į

Prekės svoris: 60g / 2.12 unciją

Pakuotės dydis: 40 * 50 * 230mm / 1.57 * 1.97 * 9.06 į

Pakuotės svoris: 150g / 5.29 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Elektros Lituoklio

1 * T12 Litavimo Tiek

1 * Laikiklis

1 * Instrukcija

Ačiū už jūsų dėmesį, Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *