Mediniai Balansas Žaislai Vaikams Montessori Medinių Gyvūnų Balansas Blokai Dinozaurų Švietimo Krovimas Žaislai Vaikams Gyvenimą

€159.26 €79.63
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Medinės
  • Rekomenduojame Amžius - 12+y
  • Modelio Numeris - Mediniai Žaislai Balansas

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kulka Taškų:

1.Švietimo ir įdomus: Šie mediniai gyvūnų blokai leidžia kūdikiams mokytis, o žaisti.Jie gali pagerinti savo erdvinės vaizduotės, krovimas blokai didesnis ir didesnis, ir naudotis savo rankomis akis koordinavimo subalansuoti įvairių formų ir spalvų.

2.Saugiai ir be šerpetų: Pagaminti iš natūralaus medžio, medžiagos, šių gyvūnų kaupimas blokai yra gerai nupoliruoti ir turi 360 laipsnių ištisus kraštus, kad negalės jūsų vaikas mažai rankas.

3.Stiprinti vaiko piršto lankstumas: Šie mediniai gyvūnų blokai yra suprojektuoti su tokio dydžio, tinka vaikų suvokti, kurie gali pagerinti stiprumo ir stiprinti vaiko pirštų lankstumą.Gyvūnų krovimas žaidimas yra taip pat patogu vaikui pasiimti ir įdėti žemyn, todėl tinka grabus.

4.Turtingas formų: Šie mediniai gyvūnų blokai yra sukurti su įvairių formų gyvūnų, pavyzdžiui, liūtai, žirafos, dinozaurai, triušiai ir kt.Jie gali būti naudojami kaip medinės balansas žaislams sukrauti ir balansas ant kito, arba kaip dekoracijas vaikų darželio ar žaidimų kambarys.

5.Mielas dovana: Ar jie sukurti ūkio, zoologijos sode, ar fantazijų pasaulyje, šie blokai suteiks valandų įdomus ir mokymosi.Jie taip pat yra puiki dovana bet kokiai progai, pvz., gimimo diena, Helovinas, Kalėdos, Velykos, arba tiesiog dėl to.

Aprašymas: Gyvūnų Kaupimas Blokai yra įdomus ir švietimo žaislai vaikams.Jie gali kamino didesnis ir didesnis su įvairiais gyvūnais, pavyzdžiui, liūtai, žirafos, dinozaurų, triušio ir kt.Blokai yra saugūs ir be šerpetų, ir jie stiprinti vaiko piršto lankstumo ir rankų judesių koordinavimą.Vaikams patinka žaisti su šių spalvingas ir mielas gyvūnas blokai.

Techniniai duomenys: 1. Vardas: krovimas žaislas

2. Medžiaga: mediena

3. Pakuotė: opp

Packin g sąrašas: 1 set x Medinės Gyvūnų Blokai

Rūšies ti ps:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *