• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Plaukų Augimą Purškimo Hairrebirth Žolių Purškimo Kovos Su Plaukų Slinkimas Skatina Storesnis Stipresnis Plaukų Atauga Serumas Vyrams, Moterims

Plaukų Augimą Purškimo Hairrebirth Žolių Purškimo Kovos Su Plaukų Slinkimas Skatina Storesnis Stipresnis Plaukų Atauga Serumas Vyrams, Moterims

€7.34 €3.67
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Prekės Pavadinimas - LANBENA
  • Lytis - Unisex

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

Plaukų Augimą spray yra pagaminti iš natūralių medžiagų, taikymosi ir skatinti greitesnį plaukų folikulų augimą, naudoti savo greito, saugaus ir natūralaus galingas žolelių, augalų minkštesnė, shinier ir sveikesni plaukai.Efektyviai mažina plaukų slinkimą, kurį sukelia įvairios priežastys ir nuolatinis vartojimas gali pagerinti nuplikimas, plaukų slinkimas ir kitų problemų.

Kaip naudoti:

1. Kai smūgis džiovinimo plaukus, purkšti 2-3 kartus į galvos odą ir masažo, kol įsigeria.

2. Sugeria greitai, veiksmingai pagerinti plaukų slinkimo, kad plaukai būtų drėgna, ir blizga.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Plaukų Augimo Spray

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: 12.1*1.5 cm/4.7*0.5 in

Produkto Grynasis Kiekis: 10ml

Gaminio pakuotės: dėžutė spalva

pakavimo sąrašas:

Plaukų Augimą purškimo*1

PASTABA:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Efektyvus ir Greitas: Imbieras Plaukų Augimą Purškimo gali duoti plaukų veiksmingai ir laiku poveikį, veiksmingai sumažina plaukų slinkimas, dėl įvairių priežasčių, ir nuolatinis vartojimas gali pagerinti nuplikimas, plaukų slinkimas ir kitų problemų.

2.Pagerinti Išvaizdą Ploni Plaukai: Šio serumo sutirštės, plonus plaukus ir padeda subalansuoti riebiai galvos odą, didina plaukų apimtį, nes jis atstato maistinių medžiagų, į plaukų folikulus.Dar sumažinti plaukų slinkimas ir lūžių.

3.Saugūs ir Veiksmingi Ingredientai: Stabdžių Plaukų Slinkimas, Plaukų Serumą Purškimo suformuluota iš natūralaus imbiero ekstraktai, suteikia reikiamą sumą, mitybos, kuri patenka giliai į galvos odą.

4.Kaip naudoti: Po valymo šampūnu, nusausinami, purkšti tiesiai ant plaukų, masažuokite švelniai leisti produktui prasiskverbti į plaukų, siekiant išvengti plaukų slinkimo, skatina plaukų augimą ir plaukų blizgesį.

5.Universalus: Plaukų Augimo Serumas Purškalas tinka plaukų, kad yra linkę į plaukų slinkimas, lėtas augimas, plaukai turi augti, trūksta elastingumo, susivėlęs ir pilkų plaukų, lengvai pertrauka ir pan.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *