Karšto Oro Pašildymo Stotis Desoldering Stotis 853B Perdarymas Stotis

€59.36 €50.46
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - digisix

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Karšto Oro Pašildymo Stotis Desoldering Stotis 853B Perdarymas Stotis

1. Funkcijos KADA-853B šildytuvo:

1. Priimti papildomi kvarcinis infraraudonųjų spindulių šildymo elementas sušyla greitai, didelio efektyvumo, specialiųjų IC gali tiksliai kontroliuoti temperatūros intervalas, kuris gali būti nustatyta nuo 100 laipsnių ir 380 laipsnių

2. Įmontuotas temperatūros jutiklis, temperatūros matavimo ir faktinės temperatūros skaitmeninis vamzdelio ekranas.

3. Greitis šildymo, tai trunka tik dešimt sekundžių pasiekti 380 laipsnių

4. Jis gali būti naudojamas su 850D, 852d+ karšto oro pull-out stotis ir 942, 936 anti-static litavimo stotis, ir turi savybių greitai desoldering didelių žetonų (BGA);

5. Kompaktiškas ir tiksli išvaizda, lengva nešiotis.

2. Tikslas

1. Tinka pašildymas/šildymo/de-litavimo komponentų PCB lenta pramonės (pvz., elektronikos, elektros prietaisų, elektronikos, techninės priežiūros ir kt.

2. Naudojamas šilumos susitraukimas, džiovinimo, dažų šalinimo, debonding, atšildymo, pašildymo, dezinfekavimo ir suvirinimas.

3. Smūgis-suvirinimo su plastikinių dalių, vibratorius, ir uodegą kištuką vidinis sėdynės yra ne deformuoti, smūgis-suvirinimo grandinės nėra burbulas, apsauginio dėklo dangtelis yra pašalinta, ir BGA lustų nėra lengva būti sugadintas.

Trijų, pagrindiniai parametrai

Modelis: 853B

Įėjimo įtampa: 220VAC, ±10%, 50Hz~60Hz

Energijos suvartojimas: 220V/540W

Temperatūros diapazonas: 100℃~380℃

Oro tūris: 0.18 mm per minutę (lizdo)

Matmenys: 140X60X170mm

Svoris: 1 KG (be maitinimo laido)

4. Naudojimo instrukcijos:

1. Vieta PCB komponentai turi būti tvarkomi centre oro išleidimo angos.Pagal dydžio komponento, storis plokštės, lydymosi temperatūra alavo ant PCB lenta, nustatyta temperatūra (atkreipkite dėmesį, kad temperatūros nustatymas yra labai svarbus ir turi būti įvaldę, kitaip jis bus lengvai sužaloti PCB.Temperatūra neturėtų būti per didelis, kitaip jis bus deformuoti PCB lenta. , Rimtas tie, kurie bus sudeginta, kitaip temperatūra bus per žema ir komponentai nebus pašalintas).

2. Įjunkite maitinimo jungiklį ir šildymo jungiklis, ir pakyla temperatūra ir greitai pasiekia pastovų lygį.Kai alavo taško komponentų koja tirpsta, komponentas yra pašalinamas.

Pastaba: Todėl, alavo taško kiekvieno komponento ant PCB lenta yra netoli lydymosi taškas.Šiuo metu, prašome pašalinti PCB lenta iš karto.Šildymo jungiklis turėtų būti išjungtas pirmas, ir mašina turėtų pūsti šaltą orą tol, kol temperatūra ant PCB lenta lašai.Iki kambario temperatūros.

+ Žymos

karšto oro pašildymo stotis desoldering stotis

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *