• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Rankomis austi Automobilių Ornamentu Ryškus Sūpynės Saulėgrąžų Galvos Formos, Automobilių Reikmenys Prietaisų skydelis, Purtant Galvą Saulėgrąžos Žaislas, Skirtas Transporto priemonių

Rankomis austi Automobilių Ornamentu Ryškus Sūpynės Saulėgrąžų Galvos Formos, Automobilių Reikmenys Prietaisų skydelis, Purtant Galvą Saulėgrąžos Žaislas, Skirtas Transporto priemonių

€81.24 €40.62
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga - Medvilnės

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

1. Ranka supintas su aukštos kokybės pieno medvilninių siūlų, jokių spalvų skirtumas, minkštas ir patogus rankoje jausmas, ne spalva išnyks.

2. Mielas , supasi spyruoklės, nuimamas pagrindas montavimo oro gaiviklis tablečių, saulėgrąžos kraipyti švelniai su vibracija automobilio.

3. Pakuotėje yra dvipuse lipnia, ir skalbti silikono neslidus kilimėlis, galite pasirinkti vieną iš jų įrengti pagal jūsų pageidavimą.

4. Puikiai dydžio, ne per mažas arba per didelis, kad uždengtų savo viziją, arba atitraukti jus, jūs visada galėsite saugiai vairuoti.

5. Gali būti naudojamas automobilio apdaila, namo apdaila, ir biurų apdailai.Ji taip pat yra geriausia dovana artimiesiems ir draugams.

Specifikacija:

Produkto gamybos procese: Dirbtinis rankos kablys

Produkto bendrą masę ir bazės straipsnį: Apie 40g

Gaminio medžiaga: Vilna

Sąrašas:

Automobilio Prietaisų Skydelyje Saulėgrąžų *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kruopščiai Audimo】Šių saulėgrąžų automobilio prietaisų skydelio apdaila yra tik rankų darbo ir kruopščiai austi su aukštos kokybės medvilnės siūlų, ne spalva skiriasi nuo nuotraukos, patogus, minkštas, ir nebus išnyks.

2.【Drebulys Kūno】kūno šių saulėgrąžų automobilių reikmenys prietaisų skydelio apdaila yra pavasarį dizainas, kuris gali sūpynės su judėjimo automobilis, labai mielas.Tuo pačiu metu, apačioje yra nuimamas lengvai sumontuoti oro gaiviklis tablečių.

3.【Lengvas Montavimas】yra du būdai, kaip įdiegti šį saulėgrąžų automobilio prietaisų skydelyje dekoro, vienas iš jų yra dvipusė juosta, ir kitas yra skalbti silikono non-slip pad, kurios abi yra labai lipni ir nuimti nepaliekant pėdsakų.

4.【Racionalaus Dydžio】automobilio prietaisų skydelio saulėgrąžų neturės įtakos vairavimo saugumui, nes jie bus netrukdo žvilgsnio linijos ar išsiblaškymas, ir dydis yra protinga, ne per didelis arba per mažas.

5.【Plačiai Naudojami】Šis automobilis saulėgrąžų prietaisų skydelis gali būti skiriamas draugams ir artimiesiems, ir taip pat gali būti naudojamas kaip apdailos, kuri gali būti tvirtinama ant automobilio, namo, biuro, ir t.t.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *