• Namuose
  • Elektros Įrengimai Ir Reikmenys
  • 24 Valandų, Segmentuoti Laikmatis Įjungti Energijos Taupymo Plug Laikmatis Lizdo Komplektas-Su Programuojamu Laiko Valdytojas, 3-Pin Plug UK Kištukas

24 Valandų, Segmentuoti Laikmatis Įjungti Energijos Taupymo Plug Laikmatis Lizdo Komplektas-Su Programuojamu Laiko Valdytojas, 3-Pin Plug UK Kištukas

€17.37 €8.69
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Ilginamojo Laido Ilgis - Nėra

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

1. Lengva nustatyti-pasukite ratuką prieš laikrodžio rodyklę į dabartinį laiką, stumti žemyn (TAIP) ar ne (NE) nustatyti, kad jūsų "on/off" laiko, nustatyti rankiniu būdu perjungti į LAIKMATIS režimas; tada prijunkite savo prietaisą; laikmatis lizdą galima įjungti/išjungti prietaisą galite prijungti pagal savo tvarkaraštį.

2. Daugiafunkcinis ir individualiai-kiekvienas pin sudaro 15 minučių padidinti pritaikymas; nustatyti iki 96 ON/OFF programas, automatizuoti jūsų namus prietaisams, taip sumažinant sąskaitas už elektros energiją.

3. Patogumas-visada įjungtas, ir galėsite pasirinkti automatinį režimą, šio laikmačio jungiklis gali automatiškai įjungti ir išjungti prietaisą; panaikinti poreikį rankinio perjungimo kiekvieną kartą, grafiką kartojama kasdien, išvengiant problemų, pakeisti elektros prietaisų, kiekvieną dieną.

4. Tinka naudoti patalpų viduje-labai mažai triukšmo, kai darbo, labai tinka Kalėdų žiburiai/lėtai viryklių/stalinės lempos/augalų augimo žibintai/skalbyklės/žuvų tankai/maršrutizatorių ir kt.

Kištuko Tipas: UK plug,ji taikoma Malaizija, Jungtinės Karalystės ir kt.

Pavadinimas: Laikmatis lizdas

Laiko diapazonas: 24 val.

Nominali srovė: 13 A)

Įtampa: AC100-240V

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas

Dydis: 12.2x7.6x6.6cm

Pakuotės Turinys:

1 * Laikmatis lizdas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Vivaldiaclinic.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Vivaldiaclinic.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *