• Namuose
  • Vaizdo Stebėjimo
  • Endoskopą Kamera Plastiko Endoskopą Kamera Endoskopą Tris Objektyvas 1080P Skaitmeninės IP68 Vandeniui Su 4.5 Colių IPS Ekranas

Endoskopą Kamera Plastiko Endoskopą Kamera Endoskopą Tris Objektyvas 1080P Skaitmeninės IP68 Vandeniui Su 4.5 Colių IPS Ekranas

€80.94 €63.94
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - SODIAL

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Apie šią prekę

[8mm Trys Kameros & Split-screen Peržiūra]Tai borescope sujungia dviejų fotoaparatų, su pažangiomis technologijomis, galite perjungti trijų skirtingų ekrano režimus bus: tik ekranas vaizdas filmuojamas priekyje kamera ar pusės vaizdo kamera, arba rodyti ir tuo pačiu metu.Rezoliucija abu objektyvai gali pasiekti 1080P.

[4.5 Colių IPS Ekranas], Palyginus su įprastais ekranais, IPS ekranas, mūsų endoskopą yra didesnė skiriamoji geba, labiau realistiškas spalvas ir aiškius vaizdus, iš visų kampų.Programinę įrangą, mūsų endoskopą puikiai dera fotoaparatas chip ir ekrano, tad ekranas sklandžiau

[ Šviesos]Skirtingai nuo daugumos 6 LED šviesos endoskopų rinkoje.kuris yra gana ryškus, siekiant sumažinti triukšmo, leidžia jums gauti aiškesnį vaizdą tamsioje aplinkoje.

[5m Pusiau standžios Vielos Kabelis]Su 5m pusiau standus kabelis mūsų pramonės endoskopą gali būti sulenkta į įvairių formų ir išplėsta į gylis kontrolės srityje.Built-in didelio grynumo varinės vielos, gali veiksmingai užkirsti svyravimų ir kad vaizdas yra stabilus.

[Naudinga Reikmenys]Magnetai ir kabliukai gali būti pridedamas į viršų gyvatės kamera, kuri leidžia jums pasiimti daiktų mažų spragas.Būti su 32 GB TF kortelės, todėl jūs galite naudoti ją nedelsiant po produkto gavimo!

Kišeninis endoskopą all-in-one mašina

Modelis:P50

Zondo skersmuo: 8 (mm)

Bandymo lauko kampas: 70 (°)

Atsparus vandeniui klasė: ip68

Darbinis ilgis: 100000 (mm)

Vaizdo taškų skaičius: 1920 x 1080

Ekranas: 4.5 mėn.

Spalva: juoda+geltona

medžiaga: plastikas

Jis tinka drenažo vamzdžių ir įvairių tamsių vietų, ir gali būti naudojamas įvairiomis progomis, pavyzdžiui, automobilių techninė priežiūra, oro kondicionavimo techninės priežiūros, drenažo vamzdžių tikrinimo, sofos dugną ir sieneles.Jis turi platesnį pritaikymą ir yra geras pagalbininkas, pramonės ir namų ūkių.

Pakuotės Turinys:

1 x Endoskopą Fotoaparatas

1 x32GB atminties kortelę

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x Priedu (magnetas+hook+apsauginis dangtelis)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *