• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Vaiduoklis Automobilis Dekoro Cute Rožinė Dvasios Automobilio Salono Reikmenys, Automobilių Oro Gaivikliai Mielas Juokingas Dvasios Automobilį, Interjero Priedai

Vaiduoklis Automobilis Dekoro Cute Rožinė Dvasios Automobilio Salono Reikmenys, Automobilių Oro Gaivikliai Mielas Juokingas Dvasios Automobilį, Interjero Priedai

€2.32 €1.15
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga - Akrilo
  • Prekės Svoris - 16g

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kulka Taškų:

1.Įdomus ir baisu: Ši vaiduoklių automobilių pakabukas padarys jūsų automobilio pilnas įdomus ir siaubo.Ji yra rausvos spalvos, vaiduoklis, kad dizainas yra stilingas, įdomus ir mielas.Pakabinti jį ant savo galinio vaizdo veidrodis ir mėgautis baisu važiuoti.

2.Ilgalaikė kokybė: Pagaminta iš aukštos kokybės akrilo medžiagos, šis vaiduoklis automobilis pakabukas yra patvarus ir neįveikiama.Jis turi ilgą tarnavimo trukmę ir puikų touch jausmas.Jums bus meilė, tai baisu ir mielas aksesuaras jūsų automobiliui.

3.Reguliuojamas dizainas: Jūs galite padaryti žavesio labiau atitinka jūsų estetinės ir poreikius, pasirenkant iš įvairių spalvų ir formų.Jūs taip pat galite reguliuoti poziciją pagal jūsų asmeninio skonio ir dydžio galinio vaizdo veidrodis.

4.Akį traukiantis dizainas: Šis vaiduoklis automobilis pakabukas yra unikalus ir kūrybinio aksesuaras, kad paliks gilų įspūdį savo draugams ir šeimos nariams.Tai puiki dovana gimtadienius, jubiliejus ar kitomis ypatingomis progomis.

5.Platus naudojimas: Šis vaiduoklis automobilis pakabukas yra užpildytas su natūraliu levandų ir ramunėlių, kurie gali padėti nuraminti jūsų nervus, ir sumažinti stresą.Juos galite naudoti automobilyje, namuose, spintoje, arba ten, kur norite, kad būtų patogu.

Transformuoti savo važiavimo su mūsų Siaubo stiliaus Dvasia Automobilių puošimas.Pagamintas iš tvirtos ir nedūžtančios medžiagos.Puikus būdas padaryti žavesio labiau atitinka jūsų estetinės ir poreikius.Puiki dovana gimtadienius, jubiliejus ar kitomis ypatingomis progomis.Naudokite juos į automobilį, namų, drabužinė, arba ten, kur norite, kad būtų patogu.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vaiduoklis Automobilių puošimas

Medžiaga: akrilas

Svoris: 16g

Dydis: 7*7*1(cm)/2.76*2.76*0.39 cm

Pakavimo sąrašas:

1 x Dvasios Automobilių puošimas

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *