• Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Naudingumo Koeficientas Stendo \u2013 Reguliuojamas Atlošo Pozicijas, Namų treniruoklių Salė Įranga, SB-10900 Juoda 9.25 x 17.50 x 42.00"

Naudingumo Koeficientas Stendo \u2013 Reguliuojamas Atlošo Pozicijas, Namų treniruoklių Salė Įranga, SB-10900 Juoda 9.25 x 17.50 x 42.00"

€968.60 €745.83
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Štanga

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

SUNKIOJI KONSTRUKCIJA: Pagaminta iš tvirtų plieno rėmas sutvirtintas milteliniu, tai stendo struktūra nebus žlugimo pagal savo svorį.Jos stabilizavosi dizaino ir didelio tankio putų plus pakuotėje apmušalai užtikrina optimalų parama ir paguoda.

6-PADĖTIS ATLOŠO: Suprojektuoti su reguliuojamas suoliukas ir atgal mygtukai, jūs galite pasirūpinti pavara nuolydis nebuvo poziciją, arba plokščią padėtį pritaikyti savo mokymo.Atlošo veikia kaip minkšta pagalvėlė, kuri palaiko atgal.

PATOGUS PATRAUKTI BARŲ: Tai fitneso įranga yra įrengta tvirtas patraukti barų, kurios leidžia lengvai pritvirtinti galios vamzdžių arba atsparumo juostose.Pora su arba narve, arba naudoti jį nemokamai svorius, ranka svoriai, hanteliai, ir kitų pratybų įrankių.

Viso KŪNO TRENIRUOTĖS STOTIS: Sukurtas, kad jums atlikti viso kūno treniruotės namuose, tai naudingumas suolelio gali būti naudojama įvairių pratimai ir mokymo programas.Jis leidžia jums efektyviai formuoti ir formuoti savo viršutinę ir apatinę kūno.

2 METŲ GAMINTOJO GARANTIJA: SB-10900 ateina su dviejų metų garantija, suteikia jums maksimalią naudą iš jūsų investicijų.Jos kompaktiška konstrukcija yra suprojektuota, kad tilptų jūsų namuose be užima per daug vietos.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *