• Namuose
  • Santechnikos darbai
  • Vnt Latako Guard Antirust Patikima Drenažo Vamzdis Lapų Filtras Su Nerūdijančio Plieno Filtras Iš Nukritusių Lapų Piktžolių Dulkių Ir Nuolaužų

Vnt Latako Guard Antirust Patikima Drenažo Vamzdis Lapų Filtras Su Nerūdijančio Plieno Filtras Iš Nukritusių Lapų Piktžolių Dulkių Ir Nuolaužų

€3.75 €2.06
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

1. Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, nėra lengva rūdžių, ryškios sidabro išvaizda, labai gražus.Medžiagos ir konstrukcija yra pakankamai tvirta, kad atlaikytų visų rūšių oro ir saulės spindulių, gali būti naudojamas ilgą laiką.

2. Naudojimas: Montavimo ir techninės priežiūros yra labai paprasta, jokių priemonės yra reikalingos.Reguliuoti skersmens filtro būti šiek tiek mažesnis nei lietaus vamzdis, ir tada padėkite jį.Norėdami išvengti patarimas iš kenkia rankas, rekomenduojama dėvėti pirštines.

3. Platus taikymas: drenažo griovio apsaugos prietaisas gali filtruoti nukritę lapai, dumbliai, dulkių, šiukšlių ar kitų teršalų apsaugoti lietaus vamzdis ir drenažo griovys nuo užblokuotas.Kai naudojamas, lietaus vamzdis nebus užblokuotas, ir nei jūs užima daug laiko ir pastangų, kad galėtumėte prijungti lietaus vamzdis.

4. Būtina kiekvieną latakų sistema: užkertant kelią šiukšles, šakas, stogo samanų ir nešvarumus nuo užsikimšo vamzdžiai, galite lengvai užtikrinti, kad bulvarinė sistema lieka idealios būklės ilgesnį laiką be brangios priežiūros.Nuolat gilinant.

5. Nutekėjimo apsaugos filtras gali surinkti lietaus efektyviau gerinant vandens srautas ir filtravimo kai kurie teršalai; lapų filtras tinka daugumai dydžių tradicinių downpipes, aukštis 17 cm/6.69 cm, dydis yra reguliuojamas, ir skersmuo yra 45 iki 85 mm/1.77 į 3.35 cm, kiekvienas paketas yra įrengta 4 metalo drenažo griovys, apsaugų, pakankamai, kad atitiktų jūsų poreikius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Latako Guard

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: apie 17*8cm/6.69*3.15 į

Pakavimo Sąrašas:

4*Latako Guard

Pastaba:

1. Dėvėti pirštines, kad išvengti rankų traumų.

2. Rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek tolerancijos dydžio.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *