• Namuose
  • Švietimo Ir Biuro Reikmenys
  • 48 Vienetų Lapai Daugkartinio Naudojimo Trafaretas Lapas Tapybos Trafaretas Lapas Sienos Trafaretas Lapų Modelio Šabloną Atogrąžų Lapų Daugkartinio Naudojimo

48 Vienetų Lapai Daugkartinio Naudojimo Trafaretas Lapas Tapybos Trafaretas Lapas Sienos Trafaretas Lapų Modelio Šabloną Atogrąžų Lapų Daugkartinio Naudojimo

€31.41 €20.10
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

48 Vienetų Lapai Daugkartinio Naudojimo Trafaretas Lapas Tapybos Trafaretas Lapas Sienos Trafaretas Lapų Modelio Šabloną Atogrąžų Lapų Daugkartinio Naudojimo

Turtingas kiekis: yra 16 vienetų lapų trafaretų įvairių stilių, pvz., palmių lapų ir daugiau subtilus lapų formų, pakankamai modelius ir tinkamo dydžio, gali patenkinti savo skirtingų tapybos poreikius.

Patikima ir ilgaamžė: Šie daugkartinio naudojimo lapų dažymas trafaretai yra pagamintas iš PET plastiko ir naudoti lidar pjovimo, užtikrinti, kad kraštai sklandžiai, kuri yra lengvai valoma ir gali būti naudojamas ilgą laiką, tinkamą priežiūrą.

Gražus ir subtilus: Pasirinkti spalvas pageidaujate spalva, kad yra skirtas paviršius galima dažyti, tada tiesiog pritvirtinkite trafaretą ir kurti savo darbą.

MULTI-PURPOSE: Tai lapų modelis, šablonas buvo įvairios paskirties tinka drobės, langai, sienos, dovanų dėžutės, scrapbooking, atvirukai, drabužiai ir kt.

Tinkamą DYDĮ: dydis tai daugkartinio naudojimo atogrąžų medžių lapų tapybą trafaretas yra maždaug. 30 x 15 cm / 11.8 x 5.9 cm, tinkamo dydžio atneša jums patogią vartotojo patirtimi ir duoda įdomus jūsų kasdieniame gyvenime.

Spalva: balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

48 x Lapų trafaretų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *