• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Automobilio Saulės Skydelis Organizatorius Billas Parkeris Verslo Kortelės Turėtojas DVD Organizatorius Saugojimo Dėklas Akiniai nuo saulės Įrašą Valymas Automobilių Reikmenys

Automobilio Saulės Skydelis Organizatorius Billas Parkeris Verslo Kortelės Turėtojas DVD Organizatorius Saugojimo Dėklas Akiniai nuo saulės Įrašą Valymas Automobilių Reikmenys

€119.43 €59.72
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

1. Skydelis Organizatorius apima didelio atminties ir keli išorės saugojimo kišenės.

2. Mes turime griežtas meistriškumo reikalavimus.

3. Saulės Skydelis Organizatorius yra pagaminti iš griežtai atrinktų odos medžiagą, kuri pasižymi aukštos elastinga tekstūros.

4. Automobilio Saulės Skydelis Organizatorius yra tvirtinamas su didelio stiprumo elastinės juostos.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: saulės skydelis saugojimo įrašą

Gaminio dydis: 11.61*6.10*0.78 colių

Spalva: juoda, pilka, smėlinė

Medžiaga: Oda

Pakavimo sąrašas:

Saulės skydelis laikymas *1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Kelis Sandėliavimo Patalpos】Suprojektuoti su įvairių saugojimo padėtys, skirtos įvairioms sandėliavimo objektų, Antveidis Organizatoriaus funkcijas, yra praktiški ir patogus.

2.【Puikus Meistriškumo】Mes turime griežtas meistriškumo reikalavimus.Siūlių krašto Automobilio Skydelis Organizatorius ir saugojimo vietos yra tvarkingas ir atsargus, todėl šį maišą, gražus ir praktiškas.

3.【Puikus Odos】Saulės Skydelis Organizatorius yra pagaminti iš odos medžiagą, kuri pasižymi stipriomis ir dilimui, turi geras kietumas, yra atsparus įbrėžimams ir yra subtilaus ir patogiai jaustis.

4.【Didelio stiprumo Elastinės Juostos】Automobilio Saulės Skydelis Organizatorius tvirtinamas prie saulės skydelis su elastingos juostos.Aukšto stiprumo elastinės juostos užtikrina stabilią vietą saugojimo krepšys ir užtikrinti saugumą vairuojant.

5.【Puiki Dovana】Tai Antveidis Saugojimas yra gerai paruošta, praktiška ir graži, todėl tai puiki dovana draugams ir šeimai apie Nacionalinę Dieną, Kalėdų, Padėkos, ir gimtadienius.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *