• Namuose
  • Kempingas & Žygiai
  • Hat Magnetinis Laikiklis Kelionės Krepšys Skrybėlę Valdytojas Pentagram Formos Skrybėlę Turėtojas Laisvų Rankų Skrybėlę Turėtojas, Kelionės Krepšiai, Piniginės

Hat Magnetinis Laikiklis Kelionės Krepšys Skrybėlę Valdytojas Pentagram Formos Skrybėlę Turėtojas Laisvų Rankų Skrybėlę Turėtojas, Kelionės Krepšiai, Piniginės

€1.92 €1.35
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - žibintuvėlis
  • Dydis - M

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Nemokamai savo rankas ir išlaikyti savo skrybėlės, organizuojamas šis magnetinis skrybėlę įrašą kelionės.Jis pagamintas iš tvirtos PU odos, magnetai, ir jų lydinių medžiagos, ir tai, mažų ir nešiojamų.Tiesiog pridėkite ją prie savo kuprinės, diržo, ar bagažo ir mėgautis savo kelionę.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Magnetinis Skrybėlę Įrašą

Gaminio dydis: apie 21.5 * 5cm/8.5 * 2in

Pakavimo Sąrašas:

Magnetinio Skrybėlę Įrašą * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Apsaugokite Savo Skrybėlės: Šių skrybėlę įrašus naudoti stiprūs magnetai išlaikyti savo skrybėlės prie jūsų bagažą ar lagaminą, todėl jūsų kelionės patogiau ir patogiai.Jūs galite išvengti vargo atlikti arba dėvėti savo skrybėlės visą laiką.

2.Paprasta Taikyti: Šis magnetinis įrašas leidžia jums atlikti savo skrybėlę savo maišą be jokių įrankių ar varžtų.Tiesiog pasiimkite jį įjungti ir išjungti, kaip jums patinka.Tai patogus ir protingas sprendimas keliautojams.

3.Patvarus Ir Stabilus: Šią skrybėlę įrašas yra puikus įrankis, skirtas keliautojams, kurie nori išsaugoti savo skrybėlės.Ji yra pagaminti iš PU odos, magnetai, ir jų lydinių medžiagų, kurios garantuoja patvarumą ir stabilumą.Jis yra magnetinis dizaino, kuri leidžia pritvirtinti ir nuimti savo skrybėlę per kelias sekundes.

4.Lengva Nešti: Šis magnetinis skrybėlę įrašą padeda jums apsaugoti jūsų skrybėlę nuo purvo, dulkių, ir žalą, keliaujant.Jis pagamintas iš tvirtos ir lengvos medžiagos, todėl jūs galite lengvai įrašą į savo skrybėlę ir nešiotis jį su savimi.Tai protingas ir paprastas būdas išlaikyti savo skrybėlę, švarus ir saugus.

5.Platus Pritaikymas: Ši skrybėlę įrašą taip pat gali turėti servetėlių, atvirukų ir kitų daiktų su savo stiprus magnetas.Jis yra patogus ir kompaktiškas įrankis, kad jūs galite pasiimti su savimi jūsų kelionę.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *