• Namuose
  • Buitinė Technika
  • Elektrinis Šildytuvas Oro Šildytuvas Patalpos Šildymo Šilčiau Perkaisti Apsaugos Keraminis Šildytuvas

Elektrinis Šildytuvas Oro Šildytuvas Patalpos Šildymo Šilčiau Perkaisti Apsaugos Keraminis Šildytuvas

€33.82 €21.98
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - MiLESEEY
  • Šildytuvo Tipas - Konvektorių Šildytuvas
  • Galia - 800W
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Naudoti - Gyvenamasis Kambarys

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Elektrinis Šildytuvas Oro Šildytuvas Patalpos Šildymo Šilčiau Perkaisti Apsaugos Keraminis Šildytuvas

Paramos dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir nemokamai po pardavimo garantija.Savybės: 1.Ekonomiškas ir Energijos taupymo: elektrinis ventiliatorius šildytuvas priima išplėstinė PTC keramikos kaitinimo vieną mygtuką pradėti, gali greitai 3S šildymo, sukurti daugiau šilumos, nei įprasta, šildytuvai, sutaupyti daugiau energijos, labai tinka jums ir jūsų šeimai šią žiemą Laikyti šiltai.

2.Kelių Apsaugos: Su tilt apsaugos ir perkaitimo apsauga, kai šildytuvas yra netyčia nuvertė, pakreipti apsaugos sistema bus iš karto uždaryti šildytuvas.PTC keramikos technologija ir aukštos kokybės antipireno savybių turinčių medžiagų, radiatoriaus yra patvarus ir saugus, suteikia jums ramybę.Šildytuvas yra sukurtas jūsų saugus naudoti. (Vaikai turi būti lydimi tėvų, naudojantis šildytuvas)

3.Šildymas 3 Sekundes: Šis kambarys šildytuvas naudoja pažangiausias keraminių kaitinimo elementų pateikti greičiau, daugiau energijos šildymui, nei reguliarus alyvos pripildyti radiatoriai.Mūsų PTC kambario šildytuvai, šilumos iki 70°F 3 sekundes, greitai šilumos palyginti mažų patalpų.

4.Lengvas Ir Nešiojamas: Su rankena ant nugaros, lengvas ir kompaktiškas dydis leidžia jums judėti mažas šildytuvas, kur jums labiausiai reikia, puikiai tinka naudoti namuose, garažas, karavanas, ir biurui.

5.Žemas Triukšmo lygis: triukšmo buveinės šildytuvas yra mažesnė nei 40 decibelų, tai labai ramiai jį naudoti, o miega miegamajame.Jis taip pat puikiai tinka pašildyti patalpą, o skaityti, dirbti, mokytis ar žiūrėti TV, nesirūpindami gali būti sutrikdyta.

Pavadinimas:Elektrinis Šildytuvas

Šildytuvo Tipas: Elektrinis Šildytuvas

Naudojimas: Miegamasis,Gyvenamasis Kambarys

Įrengimas: Nešiojamų

Pareigos: Perkaitimo Apsauga

Spalva: Juoda

Galia: 500W

Temperatūros valdymas pavaros: 1 pavara, viena klavišą, norėdami pradėti

Taikoma plotas: 15-20 kvadratinių metrų

Pareigos:

1. PTC keramikos kaitinimo

2. Vidaus temperatūros kontrolės apsauga

3. Liepsną įstaiga

4. Dempingo power off

medžiaga: plastikas

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa: AC100-240V

Pakuotės Turinys:

1 x Elektrinis Šildytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.Įtampa: AC100-240V

Pakuotės Turinys:

1 x Elektrinis Šildytuvas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Vivaldiaclinic.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Vivaldiaclinic.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *