• Namuose
  • Kempingas & Žygiai
  • Orų Radijo Ranka Skriejikas Skubos Nešiojamų AM Radijo LED Žibintuvėlis 2000mAh Galia Banko SOS Signalą Daugiafunkcinis Namų Kempingas

Orų Radijo Ranka Skriejikas Skubos Nešiojamų AM Radijo LED Žibintuvėlis 2000mAh Galia Banko SOS Signalą Daugiafunkcinis Namų Kempingas

€59.51 €32.74
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - žibintuvėlis

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Tai saulės radijas taip pat gali būti maitinamas per USB, ranka skriejikas.Jis turi dvi LED mirksi iki 120 liumenų apšvietimo.Jei visiškai įkrauta, ją galite žaisti 12 valandų.Ji gali gauti, AM/FM/NOAA oro kanalus, jus įspėti, žemės drebėjimų ir kitų stichinių nelaimių.Mažas ir lengvas, jį lengva nešiotis ir laikyti.

Specifikacija:

Vidinis akumuliatorius: 2000mah 3.7 v 18650 baterija

Baltos šviesos darbo laikas (Visa Galia): didelio ryškumo (5h), mažas ryškumas (10h)

Radijas: am 520-1700khz/fm 87-108mhz/wb 162,400-162,550 mhz

Sirena-daugiau nei 85db/1m

Radijo darbo metu (pilnos): 10h

Sirena darbo laiko (visa galia): 6h

Išėjimo galia: DC 5.0 V 2.1

Maitinimo įtampa: DC 5.0 V 500mA

Ragų: 0,5 W

Medžiaga: ABS, PC

Įkrovimo laikas: apie 6 valandų, skriejikas, maždaug 20 valandų, saulės energija, 2 valandas per USB įkrovimo srovė 1200mAh)

Produktų Sąrašas:

Rankoje Suku Skubos Radijas*1

USB Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Keli Būdai, Galia: Jūs galite galios tai Ranka Suku Radijo naudojant ranka skriejikas ar saulės baterijomis.Taip pat galite įkrauti įmontuotą 2000mAh bateriją iš kitų šaltinių, arba naudoti USB power generuoti elektros energiją už šio radijo.

2.Šviesos ir Garso Saugumas: Šis Alkūninis Radijo gali suteikti jums su dviem LED mirksi iki 120 liumenų, kad gali nuskaidrinti naktį, ar SOS šviesos ir sirenomis, kad gali būti signalas pagalbos.Taip pat galite flash " SOS Morzės kodo su šiuo įtaisą.

3.Suku Įkrauti Savo Prietaisus: Jūs galite įkrauti įmontuotą ličio-jonų baterija tai Oras Radijo Ranka Suku iki paleidimo, kuris taip pat gali veikti kaip atsinaujinančios energijos šaltinį savo mobiliuosius telefonus ir elektronika.Tai yra backup baterija, kuri gali išlaikyti savo prietaisai veikia.

4.Keli Naudoja: Tai Saulės Radijas " gali suteikti jums patikimas energijos, kai jums reikia jos labiausiai.Jūs galite naudoti ją norėdami gauti naujausią naujienos ir informaciją apie energijos tiekimo nutraukimus, uraganų, žemės drebėjimų.Jis yra plačiai naudojamas įrankis, kuris gali padėti jums išgyventi bet kokią krizę.

5.Mažas ir Patogus: Šis Oro Radijas yra mažas dydis, tiks jūsų kuprinė ar kišenėje.Taip pat patogu, masė, todėl jūs galite valdyti jį lengvai.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *