• Namuose
  • Išoriniai Priedai
  • Midnight Blue Transporto Priemonės Lipdukai Sunkiųjų Metalų Poveikį Automobilio Apvyniokite Folija

Midnight Blue Transporto Priemonės Lipdukai Sunkiųjų Metalų Poveikį Automobilio Apvyniokite Folija

€51.68 €34.10
Sandėlyje

  • prekės ženklas - WRAPMASTER
  • Elemento Plotis - 1.52M
  • Elemento Ilgio - 18M
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Blizgus Filmas
  • Medžiaga - PVC

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mes, kaip aukščiausios kokybės vinilo vyniojamasis popierius tiekėjas, ateina iš Hangdžou mes turime savo prekės ženklas: WRAPMASTER prekės

mes turime lipnios vinilo automobilių lipdukas gamyklos 10.000 kvadratinių metrų ir yra puikios R&D komanda.Su 6 gamybos linijos, 10 inžinierių ir 5 dizaineriai, 100 darbuotojų.

Mes galime apdoroti jūsų prašymą per 6 valandas, savo užsakymo per 24 valandas, ir mes galime suteikti individualiai pritaikytas paslaugas.

Žema kaina bus tik jums apgailestauju, tos pačios spalvos, skirtingi gamintojai naudoja skirtingus klijus ir medžiagos, Mes Garantuotas nėra po pardavimo kokybės problemas.Visi nuorodą fotografuojama natūra.

Išsamiai Aprašymas: ---Gero Oro Pasipriešinimo --- PVC storis: 0.17-0.19 mm ---Be likutinės klijai po pašalinti ---Ilgaamžiškumo:Indoor 7 metai,Lauko 3-5 metų ---Ne Garbanoti po programos ---Reversas su oro nutekėjimo,oro burbuliukai nemokamai

>>>Vežimą: 1,Mes išsiųsti savo užsakymo per 24 valandos (verslo dienų)po verficatin apmokėjimo patvirtinimo ofthe tvarka. 2,Mes siūlome greitas pristatymas, pvz., UPS,DHL ar FedEx 7-10 dienų pristatymas.jei bet koks delsimas, mes youknow iš anksto 3,Pirkėjas atsako už bet kokius importo mokesčius, muitų mokesčių, finansų maklerio mokesčiai,importo muitai ir visi kiti mokesčiai:Mes negarantuojame, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus inindividual šalių,kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. 4,Paprastai, mes rašome mažesnės vertės ir ženklų produktų kaip "Gits" arba "Pavyzdys", siekiant sumažinti savo mokesčių mokestis.- Jei jums reikia visiškai vertę važtaraštį arba sąskaitą-faktūrą,plesae leiskite mums žinoti, jei pateikimo tvarka >>>Po paslaugos: 1. Po siunčiamas paketas, sekimo numerį būtų pasiūlyti, kad jums gali žinoti, kai jūs paketą. 2.kai gavo paketą sugadinta siuntimo metu , ar ne ritinius, mes norėtume išsiųsti naują ir teisingą produkto toyou nemokamai. 3. Nuolaida visada galima grąžinti klientų.Mainų lf esate nepatenkinti savo pirkiniu, galite pakeisti elementą, kol mes išsiųsti prekes iš.Tačiau pirkėjas shouldbe atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius, jei grįžti elementą.Grąžinti Visas grąžinimo klausimas turi būti deramasi, draugiška, ir mes grąžinsime pirkti gavęs autoritetinga certficatestating, kad mirtina kokybės problema lf ten turi kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Have a nice day! >>>FQA Q1: galiu wrap savo automobilį sau?A1: Taip.Jūs galite wrap automobilį sau, kaip ilgai, kaip jūs turite laiko ir kantrybės reikia wrap automobilį.Vinilo įvyniojimas transporto priemonę nėra sudėtinga, tačiau reikalauja kantrybės ir daug laiko.Wrap automobilį patys, jums reikės mažas biudžetas, keletą priemonių, laiko, ir kantrybės.Q2: jūs Galite įdėti suvynioti automobilį per plovykla?A2: Jūs galite pareikšti savo suvynioti transporto priemonės su automatine brushless automobilių plovykla, nors rankų plovimas yra saugesnis ir išsamesnis.Teptuku automobilių plovyklos gali būti per grubus filmas, žeminantį tai ir sukelia odos šveitimas ir pakeltais kraštais.Jei yra automobilių plovykla naudoja purkštuvą ir be šepetėlių, ji turėtų būti saugi labiausiai antklodės.Q3: Kiek kainuoja vinilo įvyniojimas automobilį?A3: Mažas dydis, automobiliai gali būti visiškai suvynioti su 50 55 pėdų / 15 16.8 metrų vinilo.Vidutinio dydžio automobiliai gali būti visiškai suvynioti su 60 iki 65 pėdų / 18.3 į 19.8 metrų vinilo.Q4: Kaip ilgai veikia transporto priemonės wrap paskutinis?A4: apskritai, automobilio wrap gali trukti iki septynerių metų, priklausomai nuo vinilo naudoti.Jei galvoti apie naudojant vinilo įvyniojimas, automobilių dizainas, siekiant skatinti savo verslą, atminkite, kad aukštos kokybės antklodės ilgiau nei plonesni filmų ir tarnauti kaip geresnę investicijų grąžą.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *