• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kiaušinius Vištos Kiaušinių Inkubatorius ABS, Mažai Triukšmo Šildomos Perėjimas Kiaušinių Inkubatorius, skirtas Viščiukų, Ančių, Žąsų, Paukščiai

Kiaušinius Vištos Kiaušinių Inkubatorius ABS, Mažai Triukšmo Šildomos Perėjimas Kiaušinių Inkubatorius, skirtas Viščiukų, Ančių, Žąsų, Paukščiai

€67.19 €47.03
Sandėlyje

  • Tipas - Ūkio Gyvūnai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Ūkio Gyvūnai Tipas - Vištiena

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

SUB Parduoti Kiaušinius Vištos Kiaušinių Inkubatorius Automatinė Prakeiktas Inkubatoriuje su LED Šviesos Mokymo ir Laboratorinius SUB Pardavimas

Savybės:

Automatinis Kiaušinių Tekinimo: 12 kiaušinių, automatinė kiaušinių inkubatorius funkcijos automatinis prakeiktas technologijas, užtikrinti, kad jūsų vištų kiaušiniai yra tolygiai jas inkubuoti-atsižvelgiant idealus kiaušinius rezultatus.

LED Apšvietimas: Įrengtas su led šviesos, tai kiaušinius vištos kiaušinių inkubatorius leidžia jums lengvai stebėti savo kiaušinius be netrikdant.

Temperatūros Kontrolė: automatinė temperatūros kontrolės funkcijos šis abs, mažai triukšmo šildomos perėjimas kiaušiniai inkubatoriaus užtikrina, kad jūsų kiaušiniai yra palaikoma optimali temperatūra sėkmingai perinti.

Universalus Naudojimas: Šis inkubatorius, tinka įvairių naminių paukščių, įskaitant vištų, ančių, žąsų ir kitų paukščių, todėl tai puikus pasirinkimas tiek naudoti namuose ir laboratoriniai parametrai.

Tylus Veikimas: Su jos tyliai veikia, tai automatiniai, prakeiktas inkubatorius puikiai tinka naudoti bet kokioje aplinkoje, nesukeliant sutrikimas ar išsiblaškymas.

Specifikacija:

Tipas: Daugkartinio Naudojimo

Medžiaga: PC+ABS

Dydis: 32.5x21x12cm

Įtampa: 110V/220V

Galia: Ne daugiau nei 40W

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

1x Kiaušinių Inkubatorius

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *