• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 10ml Nagų Grybeliui Gydyti Pėdų Priežiūros Esmė Anti Infekcijos Paronychia Onychomycosis Koja Kojų Nagų Grybelio Šalinimo Sprendimas

10ml Nagų Grybeliui Gydyti Pėdų Priežiūros Esmė Anti Infekcijos Paronychia Onychomycosis Koja Kojų Nagų Grybelio Šalinimo Sprendimas

€0.91 €0.50
Sandėlyje

  • Elemento Tipas - Nagų Gydymas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Minkština Aliejus

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas: Apibūdinti

Talpa: 10ml

savybės

Skatinti Nagų RenewalSoftens palaidotas nagai ir manikiūras.beautiful, slopina išaugę nagai, skatina sveiką nagų atsinaujinimas, ir ištiesina nagai.

SAUGUS VISIEMS AGESOur veiksminga išaugę toenail skausmo yra saugus jūsų nagai ir nesukels dar labiau sudirginti.Jis naudoja kruopščiai atrinktų natūralių ingredientų, kurie yra saugūs ir veiksmingi visoms amžiaus grupėms.

Intensyvus FormulaLoosens pažeistus sluoksnius lygesnė, matomai įvairių nagai.Mūsų paronychia šalinimo aliejus padeda sumažinti spalva ir storis, o drėkinamasis ir odos šveitimo trapūs nagai, siekiant pagerinti išvaizdą nagai.

Lengva UseJust taikyti Kovos su Paronychia Raminantis Aliejus skirtas nukentėjusiems tne du kartus per dieną su aplikatorių, kol nagų gali būti pašalintas iš griovelio ir lengvai neapdailintais kraštais Lengvai pašalinami namuose.

PUIKI DOVANA IDEAThis anti-paronychia paramos aliejus padeda sumažinti skausmą ir pašalinti išaugę nagai skausmą, todėl tai yra puiki dovana tiems, kenčia nuo šios ligos.

Komentaras:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo keitimus.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Labai jums ačiū!

3. SKU spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1 * nagų gydymas sprendimas

Peržiūros:

1 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    Vieną mėnesį laivybos, bet jis eina ir kad gerai gavo🥰, aš tikiuosi, kad tai padės mano mama išgydyti jos nagai norėčiau grįžti pažymėti po naudojimo😊. Ir geras pardavėjas, aš patars jums😉

    Anon - 2023-05-19

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *