• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Jaunų Laukinių ir Trys 3-iojo Gimtadienio Dekoracijas Mergina Trys Groovy Gimtadienio Prekių Balionų Girliandą Rinkinys Fone Staltiesė 3

Jaunų Laukinių ir Trys 3-iojo Gimtadienio Dekoracijas Mergina Trys Groovy Gimtadienio Prekių Balionų Girliandą Rinkinys Fone Staltiesė 3

€35.69 €25.70
Sandėlyje

  • Klasifikacija - Ballon
  • Medžiaga - latekso
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Rinkinys Tipas - Taip
  • Proga - Gimtadienis
  • Tipas Didmeninės - No
  • Forma, Stilius - gėlė, Drugelis

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Jaunų Laukinių ir Tris Papuošalai Apima: 50pcs lateksiniai balionai 12inches, 15vnt lateksiniai balionai 5inches, 2vnt daisy gėlių folija balionai 28*28 cm, 1pc jaunų laukinių ir tris fonas, 1pc tortas topper, 24pcs cupcake rėžtuvės, 1pc groovy staltiesė, 1pc balionas juostos, juostelės ir 100vnt klijų taškus.

Groovy Fone Staltiesė: Mūsų jaunų laukinių ir tris fonas yra 3.3*4.9 pėdų, staltiesė yra 7.2*3.3 ft.Fone yra profesija fotografijos medžiaga(Plona vinilo), aukštos kokybės, ryškių spalvų ir labai aiškiai.Siekiant palengvinti transporto ir pakavimo, šios fotografijos foną bus sulankstyti siųsti, galite lyginimo ji tada laukti keletą valandų.

Unikalus Dizainas: Mes naudojame daisy spausdinti lateksiniai balionai, daisy folija balionai, jaunų laukinių ir tris fonas ir groovy staltiesė yra suprojektuoti su retro hipių daisy gėlių, kurios yra puikus tris groovy gimtadienio dekoracijas, retro hipių boho dekoracijos, daisy gėlių teminius gimtadienio vakarėlį.

Lengva Surinkti: Tiesiog užpildyti balionai 12 cm, su oro ir įdėkite juos į skyles, ant juostelės juostelės, tada klijuoti balionai 5 colių didelių balionų klijų taškus, gausite gražią groovy 3 teminius balionų girliandą rinkinys.

Daisy Gėlių Folija Balionai: Mūsų dviejų daisy aliuminio plėvelę, balionai negali būti plūduriavo ore.Rekomenduojama užpildyti juos su oru ir klijuoti juos ant balionų girliandą arch rinkinys, sienas ir pan.

Tai groovy 3-iojo gimtadienio puošybos rinkinys yra puikus tris groovy gimtadienio dekoracijas, retro hipių boho dekoracijos, daisy gėlių teminius gimtadienio vakarėlį.

Ką jūs gausite:

50 x lateksiniai balionai 12 cm

15 x latekso balionų, 5 cm

2 x daisy folija balionas 28*28 cm

1 x jaunų laukinių ir tris fone 4.9*3.3 ft

1 x tortas topper

24 x cupcake rėžtuvės

1 x staltiesė

1 x balionas juosta juostos 16.4 kojų

1 x 100 klijų taškų

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *