• Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • Nėrimo Siūlų Rinkiniai Siūlai, Nėrimo, Mezgimo Nustatyti Ergonominius Nėrimo Adata "PASIDARYK pats" Siūlų Audimo Įrankį, Mezgimas, Pradedant Rinkinys, Skirtas Pradedantiesiems

Nėrimo Siūlų Rinkiniai Siūlai, Nėrimo, Mezgimo Nustatyti Ergonominius Nėrimo Adata "PASIDARYK pats" Siūlų Audimo Įrankį, Mezgimas, Pradedant Rinkinys, Skirtas Pradedantiesiems

€22.22 €17.78
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Puošybinės Rinkinys
  • Medžiaga - Nėrimo rinkinys

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mėgaukitės mezgimas su šio rinkinio.Kabliai yra skirti būti optimalus visų ergonomikos, sumažinti rankų nuovargį ir padidinti savo komforto.Ar norite, kad antklodės, kepurės, šalikai, arba žaislai, šis rinkinys tinka bet kokio projekto.Tai taip pat puiki dovana jūsų šeimai ar draugams, kurie mėgsta nerti.

Specifikacija:

Medžiaga: PP+metalas+siūlai

Laikymo maišelis dydis: apie 18*14cm/7.1*5.5

Svoris: apie 580g

Pakavimo Sąrašas:

12* aliuminio oksido puošybinės,

9* puošybinės tipo,

6* siuvimo adatos,

5* ritinėliai, verpalai,

10* Ženklu atskaitą

3* twist adatos,

1* matavimo juosta,

1* liniuotės,

1* saugos žirklės,

1* Saugojimo krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veikia Lengvai: nereikia ieškoti kitų nėrimo reikmenys, šis nėrimo siūlų rinkinys suteikia jums 5 ritinėliai, vilna, 21 nėrimo adatos įvairių dydžių ir tipų, 10 žymeklis, sagtys, 6 siuvimo adatos, 3 tvist, adatos, žirklės 1, 1 juosta priemonė, 1 valdovas ir 1 saugojimo krepšys.

2.Su Lygaus puošybinės: Mūsų puošybinės nebus užkliūti verpalų arba padalinti siūlai po daug iteracijų amatų poliravimas.Be to, siūlų kamuolys yra stiprus ir minkšta, todėl tai yra geras pasirinkimas knitters.

3.Ergonomiškai Sukonstruota: Ergonomiškas dizainas ir sklandžiai puošybinės negalės savo rankas, patogi rankena, padėti išvengti rankų nuovargį, sumažinti spaudimą pirštų ir riešų.

4.Plačiai Naudoti: Nėrimo Rinkinys leidžia jums tvarkingai organizuoti 5 kamuolius siūlų, taip pat visi jūsų nėrimo ir mezgimo priedai ir niekada prarasti ką nors naujo.Idealiai tinka mezgimo ar keliaujant oro uostuose, parkuose, traukinių, laivų, arba namuose.

5.Ideali Dovana: Padovanokite jūsų draugams ir šeimos su šiuo nėrimo siūlų rinkinys, kuris yra įvairių dydžių ir spalvų pažymėtas lengvai identifikuoti.Tai puiki dovana bet kokia proga, pavyzdžiui, Kalėdų, Naujųjų Metų, Gimtadienio ar daugiau.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *