• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • 1 VNT 3L Sutirštės Švilpukas Virdulys Greitai Šildymo Verdančio Vandens Puodą Nerūdijančio Plieno

1 VNT 3L Sutirštės Švilpukas Virdulys Greitai Šildymo Verdančio Vandens Puodą Nerūdijančio Plieno

€34.94 €21.66
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

[SAUGIŲ MEDŽIAGŲ IR KLASIKINIO DIZAINO]- Šis virdulys (išskyrus rankenos ir dangčio rankenėlės), yra pagaminti iš premuim nerūdijančio plieno, apsaugoti jus sveiki.Švarios linijos ir aukštos klasės veidrodis poliruoti apdaila leisti teakettle papildys bet kurį virtuvės išplanavimo ir dizaino.

[ENERGIJOS TAUPYMAS | GREITAS ŠILDYMAS] - švilpimas arbatos virdulys yra profesionaliai suprojektuotas su VIENO SLUOKSNIO indukcijos metalo, ir organizmas taip formuoti šilumos ciklo dizainas, kuris yra šildomas tolygiai ir sumažina laukimo laiką.Built-in akimirksniu dangteliu, tinka sandariai su institucija, kad būtų išvengta šilumos nuostolių per virimo procesą.Ji yra suderinama su visų rūšių viryklės, įskaitant indukcijos, dujos, elektra, halogenų ir spinduliavimo viryklės.

[GARSIAI IR NE ATŠIAURIŲ ŠVILPUKAS]- turime specialiai atnaujintos švilpukas mechanizmą, siekiant užtikrinti, arbata virdulys, dėl viryklė viršų tinkamai veikia, kai vandens virimo pritraukti jūsų dėmesį ir sumažinti pavojus saugai.Su šia žavinga arbatos puodą, jums padaryti skanus karštas kakavos/arbata/kava su šeima. (PASTABA: Prašome įsitikinti, uždarykite dulkių dangtelio snapelis ir dangtelis arbatinukas stipriai dirbant.)

[Saugios IR KOMFORTIŠKOS]-kūną šis arbatinukas yra uždaryta vientisas dizainas, kuris yra sandarus ir nelaidus vandeniui, ir vidaus reikalų ministras turi aiškų ženklą, didžiausia vandens lygio, kad apsaugotų nuo perpildymo.

Lengvas arbatos puodai viryklė viršų turi built-in anti-nusiplikymas bakelite rankena užtikrina saugų ir patogi rankena, maksimaliai padidinti savo kėlimo, pylimo ir pildymo komfortą, kuris yra labai draugiškas su vyresnio amžiaus žmonėms ir tiems, su ranka artritas.

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Dydis:14 x 16cm

Pakuotės Turinys:

1 x Švilpukas Virdulys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *