• Namuose
  • Tinklų
  • "Bluetooth" Adapteris, 80m Ilgo Nuotolio Belaidžio Garso Imtuvą CSR8675 Aptx HD Low Latency 3.5 mm Optinis SPDIF PC TV AUTOMOBILĮ

"Bluetooth" Adapteris, 80m Ilgo Nuotolio Belaidžio Garso Imtuvą CSR8675 Aptx HD Low Latency 3.5 mm Optinis SPDIF PC TV AUTOMOBILĮ

€493.79 €241.96
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - YUNCLOUD
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • "Bluetooth" Standartas - Bluetooth v5.0
  • Pakuotė - Taip

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Produkto Savybės: 3 in 1 "Bluetooth" Audio adapteris - ar kada nors galvojote apie pareikšti savo TELEVIZORIAUS, projektoriaus ar derliaus stereo sistemą į "Bluetooth" amžiaus?Tai VIKEFON B22 arba B21 "Bluetooth" siųstuvas-imtuvas bus padaryti tai atsitiks.Ji turi 3 režimai(tx, RX ir apeiti), kad gali "Bluetooth" -įjungti beveik visus Garso prietaisų, savo namuose, pvz., savo TELEVIZORIŲ, iPod, PC, senas namo ar garso aparatūros garsiakalbius.Tokiu būdu, jūs galėsite gauti atsikratyti laidų ir mėgautis aukštos kokybės belaidžio garso laisvai visoje savo namuose. 262ft Itin ilgo nuotolio - naudojant naujausią "Bluetooth" 5. 0 technologija ir dvigubos Antenos dizainas, Visoud "Bluetooth" adapterį, galima pasiekti įvairių 262ft(80m) line-of-sight atvirame ore ir iki 80-110ft(25-35m) viduje, kuris užtikrina stabilų ryšį, neprarandant signalas, kur jums eiti savo didelio namo. *Pastaba: veikimo diapazonas gali būti paveiktos "Wi-Fi" maršrutizatorių, bevielio TELEVIZIJOS adapteriai ir taip pat priklauso nuo priėmimo įrenginiai.Ne lip Sync delay & dual Link - savybės aptX HD užtikrinti, kad būtų geriau nei cd klausymo patirtį ir aptX Low Latency beveik pašalinti, garso-vaizdo vvg, Šis "Bluetooth" Garso siųstuvas idealiai tinka žiūrėti TV/filmuota medžiaga.Taip pat, tai galite prisijungti su dviejų "Bluetooth" ausines tuo pačiu metu, tai reiškia, kad galite dalintis labai įdomus su savo šeima ar draugais, netrukdant kitiems. *Pastaba: norėdami pasiekti low Latency, jūsų priimantis prietaisas taip pat turi remti aptX Low Latency.Didelė akumuliatoriaus talpa - built-in 1000 mAh baterija leidžia nešiojamų, šis "Bluetooth" imtuvas priima tik 4,5 valandos būti visiškai įkrauta, tačiau leidžia 15 valandų TX režimu ir 20 valandų RX režimas kietojo naudoti, kad bus pakankamai klausytis visą dieną arba ilgą kelionę, jūs galite taip pat naudoti jį įkraudami.Pastaba: Šis produktas bus automatiškai įvesti į ramybės ir energijos taupymo režimas po 6 minučių be ryšio.Nfc & kelis ryšys - palaiko NFC greitai Susieti ir ateina su optinis kabelis, 3.5 mm aux ir RCA Audio kabelis, siekiant patenkinti visus jūsų ryšį poreikius, Ji yra suderinama su beveik visų tv ir Garso sistemų Garso įvesties, ir garsumo reguliavimo funkcija gali būti naudojama daugeliui prietaisų, kurie neturi savo apimtį kontrolė.Kodėl jūs turėtumėte pasirinkti šią prekę?

Ilgo Nuotolio: BT-B22 ARBA BT-B21 ilgo nuotolio "Bluetooth" adapteris gali padėti pasiekti 262ft(80m) line-of-sight atvirame ore ir IKI 80-110FT (25-35M) PATALPOSE.

Ne lip sync delay & Puikus Hi-Fi "garso: AptX Low Latency technologijų pašalinti "Bluetooth" garso vėlavimo, todėl galite mėgautis aukšta-aiškumo garso ir žiūrėti TV / kinas / Vaizdo idealiai sinchronizuoti.aptX HD technologija suteiks jums puikią garso patirtį.

Dual Stream: Dual link "funkcija, "BT",-B22 ARBA BT-B21 Bluetooth " adapteris, taip pat leidžia vienu metu srautams 2 ausines ar garsiakalbius .

"Bluetooth" Plėstuvo: Išplėsti "Bluetooth" asortimentą daugiasukiai silpnos belaidžio garso prietaisų, ar poros su kitu " Bluetooth adapteris padidinti Bluetooth vieno

Apeiti su 4 skirtingais darbo režimais: 1) Aux-in/Aux out: Aux LED. 2) Pasirinkti/Opt out: Pasirinkti LED. 3) Aux-in/Opt out: Aux LED blykste ir tada Pasirinkti LED. 4) Pasirinkti/Aux out: Pasirinkti LED blykste ir tada Aux LED.

NFC Funkcija: Įdėti telefoną šalia BT-B22 ARBA BT-B21 belaidžio "Bluetooth" imtuvo ir siųstuvo, kuris poravimo režimą, supaprastinti porą!Nereikia pora rankiniu būdu *PASTABA: Prašome įsitikinti, kad jūsų mobilųjį telefoną su NFC funkcija ir įjungtas.Funkcija tik palaiko RX režimu.

Pora su kitais : Parama dirba su kitais, Vienas kaip siųstuvas, antroji - kaip imtuvas.Pakuotės turinys: 1 x "Bluetooth" Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris, 1 x Micro USB įkrovimo kabelis 1 x 3.5 mm audio kabelis 1 x 3.5 mm jack, 2 RCA plug kabeliai 1 x Skaitmeninis Optinis Toslink Audio Kabelis 1 x vartotojo vadovas

+ Žymos

Imtuvas

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *