• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kukulis Įvynioti 2 in 1 Instrukcija su Tešlos Paspauskite Kukulis Maker "PASIDARYK pats" Kukulis Pelėsių Paspauskite Tešlos Kukulis Įrankis Priėmimo Artefaktas

Kukulis Įvynioti 2 in 1 Instrukcija su Tešlos Paspauskite Kukulis Maker "PASIDARYK pats" Kukulis Pelėsių Paspauskite Tešlos Kukulis Įrankis Priėmimo Artefaktas

€2.98 €1.49
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Specialybės Įrankiai
  • Modelio Numeris - -
  • Funkcija - Eco-Friendly

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kulka Taškų:

1、 [ Pirmos Klasės Medžiaga ] Kukulis Wrapper yra maisto saugus, ekologiškas ir patogus, praktiškas virtuvės tiekimo priėmimo koldūnai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos PP.

2、 [ Naudoti Tiesiog ] Kukulis Maker Paspauskite Pelėsių yra patogus, tvirtas ir lengvas darbas, lengvai paspauskite ir, kad puikiai kukulis ir tešlos, skirtos su ergonomiška rankena.

3、 [ daugiafunkcės ] Paspauskite Tešlos Koldūnai yra priimti daugiafunkcinis dizainas, skiriasi nuo kitų tradicinių dalykėlių, puikus, todėl koldūnai ir paspaudus tešlos patogiai.

4、 [ Išsamią Paraišką ] Kukulis Maker Mašina yra idealiai tinka priėmimo koldūnai, kukurūzų tortiljų, ir kiti maisto produktai, taip, įvairias programas, puikiai tinka jūsų namų virtuvės reikmenys, carteen dalykėlių, ir restoranas, priedai.

5、 [ Patogus Saugojimo ] Vadovą Klecko virimo aparatas erdvės taupymo, nešiojamų, ir patogu, taip, kabo skylę lengva laikyti, puiki dovana jūsų mama ir žmona virti.

Aprašymas:

Kukulis Įvynioti Tešlą Paspauskite yra pagaminti iš tvirto maisto-saugių medžiagų, patvirtinantis universalus dizainas masto programos, patogus ir lengvas naudoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kukulis Įvynioti Tešlą Paspauskite

Medžiaga: PP

Spalva: Juoda, Geltona, Mėlyna, Žalia

Pakavimo Sąrašas:

1* Virtinukų Tešlą Įvynioti Paspauskite

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *