• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kūrybos Beisbolo Šalmas Ledų, Užkandžių Dubuo Mini Beisbolo Partija Pasisako Mažas Desertas, Ledai, Indai Tarnauja Saldainiai, Ledai Puodeliai

Kūrybos Beisbolo Šalmas Ledų, Užkandžių Dubuo Mini Beisbolo Partija Pasisako Mažas Desertas, Ledai, Indai Tarnauja Saldainiai, Ledai Puodeliai

€8.28 €3.39
Sandėlyje

  • Tipas - Ledų Įrankiai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Beisbolo Šalmas Užkandžių, Ledų Dubenėlį
  • Kiekis - 5vnt, 10vnt
  • Ledų Įrankiai Tipas - Kūgio Laikikliai

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kūrybos Beisbolo Šalmas Ledų, Užkandžių Dubuo Mini Beisbolo Partija Pasisako Mažas Desertas, Ledai, Indai Tarnauja Saldainiai, Ledai Puodeliai

Kulka Taškų: 1.Specialios Konstrukcijos: Padaryti jūsų ledų paslaugų nepamirštamą su mūsų unikaliai rodoma Ledų Kaušelius Nustatyti.Formos, kaip realus beisbolo kepuraitės, šių kūrybiškai sukurti dubenys būna ryškių spalvų, kurios atrodo tiesiog graži.Pritraukti svečių dėmesio ir išlaisvinkite savo vaizduotę!

2.Medžiagos Geros Kokybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, šis rinkinys ledų kaušelius yra patvarus ir daugkartinio naudojimo variantas ekologinio sąmoningas vartotojams.Maisto klasės medžiaga yra bekvapis ir ne deformuojamuosius, užtikrinant, nerimauti-nemokamai ledų patirtis.Pasirinkti tvaraus sprendimo ir mėgautis savo užšalimo gydo be kaltės.

3.Ateiti į Platus Naudojimas: Šie ledai dubenėlių rinkinys idealiai tinka bet kokia proga, ar tai, šventes, gimtadienius, piknikai, arba kitų rūšių šalys.Jūs galite naudoti juos rodyti vaisių, pyragaičių, ledų, želė, jogurtas, ir daugiau.Jie yra patvarūs ir lengvai valomi, ir jie gali patenkinti daugelį savo kasdienių poreikių.

4.Puikus Gaminys: Mūsų ledų kaušelius nustatyti pasigirti, išskirtinį meistriškumą su apvaliais kraštais, kad nėra lengva subraižyti arba nutraukti.Gerai paruošta dubenys sklandžiai išvaizdą, yra išnyks atsparus ir patogus liesti.Mėgaukitės savo mėgstama užšalimo gydo stilius!

5.Paprasta Vežti: Šie ledai kaušeliai yra mažas dydis ir lengvas, todėl galite lengvai atlikti ir laikyti juos be jokios naštos.Jie taip pat yra vienas, kuris reiškia, kad jie ne užima daug vietos jūsų kelionės krepšys ar virtuvės spintelėje.Mėgaukitės savo mėgstamus ledus, bet kuriuo metu ir bet kur su šios patogios indai.

Mūsų unikaliai rodoma Grietininiai Ledai Kaušeliai yra ekologiški ir puikiai tinka gimtadieniams!Pagamintas su patvarių medžiagų, jie nėra lengva subraižyti ir pertrauka, todėl jų ilgam, be savo virtuvėje.Be to, jie lengvai pakuotės, o ne našta keliauti!Mėgaukitės savo mėgstama desertai su mūsų eco-friendly indai.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Beisbolo Ledų Kaušelius (Atsitiktinė Spalva)

Kiekis: 5vnt,10vnt

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Sąrašas:

1 komplektas*Ledų Dubenėlį

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *