• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Kavos Pilstymo Įrankis 0,35 Mm 7-Pin Espresso Maišytuvą Su 8 Papildomų Keičiamų Adatos, Aliuminio Rankena Su Stovu

Kavos Pilstymo Įrankis 0,35 Mm 7-Pin Espresso Maišytuvą Su 8 Papildomų Keičiamų Adatos, Aliuminio Rankena Su Stovu

€13.79 €10.89
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

[Plonesni 15 Adatos] Adatos tolygiai dizainas. 7 maisto kokybės nerūdijančio plieno adatos, 0,35 mm skersmens, puikus dydžio išardymas kavos gumulėlių, plius 8 pakaitinės adatos.Mąstantis adatos laikymo vamzdis.Atsisveikinti su lenktos adatos.

[Adatos Nuimamas, kaip jums patinka] kitaip nei daugelis kitų espresso įrankiai, mūsų espresso platinimo įrankis gali būti lengvai surinkti/išardyti, galite įdėti kaip daug 3/4/5/6/7 adatos, kaip jums reikia.

[Anti-slip rankenos dizainas] rankenos yra skirtos su neslidžia modelis, kad ji lengvai išmaišyti kavos milteliai.

[Higieniška ir lengvai valoma] tvirtas rankenos ir stovas yra pagamintas iš aliuminio, o pavasario laidai yra pagaminti iš ne-lazdas, lengvai valomas, rūdims atsparus, premium 304 nerūdijančio plieno.Medinė rankena ir pagrindas gali būti valomi su vandeniu, lengvai kaupiasi dulkės, unhygienic.

[Puiki Dovana Namų Barista] espresso maišyklės yra puiki dovana espreso kavos aparatas savininkai.Šis espresso priemonę, bus pakeisti stiprumo kavos miltelių į bet kurią mašiną.Puikiai tinka kasdieniniam naudojimui namuose, kavos mėgėjams, pieno, arbatos parduotuvės, kavinės, vakarų restoranų, gėrimų parduotuvės ir kt.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aliuminio lydinys+nerūdijančio plieno

Pakuotės Turinys:

1 x miltelių dozatorius su bazės

15 x adatos

1 x plastikinis vamzdelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *